• Heeft u vragen of wilt u reserveren? bel 076 303 13 01

Totaal: De stand per 08-07-2014

€ 0,-
€ 370.000,-
€ 400.000,-

We gaan definitief door met de 3 projecten!!!

Met grote vreugde mogen we aankondigen dat de drie projecten van het Witte Paard definitief doorgaan!! Er is voldoende van het toegezegde geld opgehaald om op een goede en verstandige manier de verbouwingen van de Etten-Leurse ondernemer Jan Karel Fikke in gang te zetten!
 
We zijn op 1 september gestart en hebben met hulp van de investeerders de laatste administratieve zaken ingevuld, waarna het geld opgevraagd en gestort is! Door de perikelen rondom het Trivium zijn er enkele investeerders in wisselende groottes uitgestapt. Dit gebeurt overigens, weten wij, bij elk project en in beperkte mate. Samen met Jan Karel Fikke hebben we gekeken hoe we met het verschil om moeten gaan. We hebben ervoor gekozen om enkele niet urgente zaken uit de eerste investering te halen waardoor het totale bedrag over de drie projecten daalt van € 400.000 (er was €370.000 toegezegd op de drie projecten) naar rond de 350 tot 360 duizend euro.
 
Daarnaast hebben enkele investeerders na sluiting aangegeven extra interesse te hebben. We hebben hen gevraagd of ze bereid waren het verschil mee op te brengen en daar is positief op geantwoord. Dus de crowdfunding van zowel het restaurant, het café en het proeflokaal gaan door en zullen dan ook snel in gang gezet worden! De investeerders krijgen voor hun inleg nog een “kwitantie” annex bewijs van inleg.
 
Tot binnenkort, begin januari kunnen de investeerders de eerste uitkering tegemoet zien!

     

De medewerkers van 't Witte Paard over Bouw je mee

Gastheer Simon over het Bouw je mee project

 

Chef kok Mark over het Bouw je mee project

Gastvrouw Marlon over het Bouw je mee project