• Heeft u vragen of wilt u reserveren? bel 076 303 13 01

Wijnwinkel webshop

Wijnen online bestellen kan ook! 

Al onze wijnen via internet bestellen is ook een mogelijkheid op www.wijnwinkelhetwittepaard.nl
Hier vind je de webshop met alle wijnhuizen en kun je makkelijk een selectie maken van de wijnen die je wenst te bestellen.
Vanaf 40 euro bezorgen we gratis aan huis en voor 16.00 besteld, is binnen 2 werkdagen in huis. 

Veel koop en drink plezier en tot ziens in 't Witte Paard! 

Herberg & Wijnwinkel

Foto's Wijnwinkel

  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
  • Foto's Wijnwinkel
Wijnhuis Bodegas Salentein

Wijnhuis Bodegas Salentein

Bodegas Salentein, gelegen op 1100 meter hoogte aan de voet van het Andesgebergte, is in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon. De bijzondere bodega Salentein is ontworpen door de beroemde architect Mario Day Arenas. In tegenstelling tot de gebruikelijke, functionele vorm van een bodega, is bij Salentein gekozen voor de vorm van een kruis waarin de houten vaten 8 meter onder de grond liggen. Daarmee is het ontwerp geheel in lijn met de wijnen: uniek!

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Bodegas Salentein.

Wijnhuis Viña Errazuriz

Wijnhuis Viña Errazuriz

Viña Errazuriz werd in 1870 opgericht door Don Maximiano Errázuriz, een veelbelovende, jonge Chileense politicus. Naast zijn politieke ambities was Don Maximiano een liefhebber van wijn en een kenner van wijnbouw. In die tijd was het onder de gegoede burgerij een trend om wijnranken te planten bij hun buitenverblijven. Deze lagen ten noorden van Santiago de Chile, op ongeveer een dag reizen -destijds met paard en wagen- van de hoofdstad.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Viña Errazuriz.

Wijnhuis Bodegas Ramon Bilbao

Wijnhuis Bodegas Ramon Bilbao

International Wine and Spirits Competition 2014: BEST SPANISH PRODUCER OF THE YEAR! Graag laten wij u kennis maken met ons mooie Riojahuis. Dit wijnhuis is sinds 1999 in handen van het internationaal opererende bedrijf Diego Zamora, de producent van de bekende Spaanse likeur 'Licor 43'.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Bodegas Ramon Bilbao

Wijnhuis Grahams

Wijnhuis Grahams

De Douro vallei in Portugal is het oudste wijngebied ter wereld met een beschermde herkomstbenaming. Het gebied is ruig en bergachtig, met een bodem die voornamelijk bestaat uit leisteen en graniet. Op de steile hellingen langs de rivier de Douro zijn op ontelbare terrassen de wijngaarden aangelegd, waaronder die van W&J Graham's. Graham's wordt wereldwijd door kenners beschouwd als de beste in opmerkelijke, en uitgebalanceerde port. Met name de hogere portkwaliteiten als Vintage Port en Late Bottled Vintage scoren in vergelijkende proeverijen zeer goed.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Grahams.

Wijnhuis Yalumba Winery

Wijnhuis Yalumba Winery

Meer dan 160 jaar toonaangevende wijn uit Australië. In 1849 kocht de Britse Samuel Smith 30 hectare land in Angaston en plantte de eerste druiven in het maanlicht. Samuel noemde het stuk land 'Yalumba', Aboriginal voor 'All the land around'. Zes generaties en 160 jaar later is Yalumba Winery, het oudste familie wijnbedrijf in Australië, flink gegroeid in grootte en status. Yalumba kenmerkt zich als een familiebedrijf met een moderne visie. Zo was Yalumba in 1970 het eerste wijnbedrijf ter wereld dat Riesling wijnen introduceerde met een schroefdop. Zij produceren een breed assortiment kwaliteitswijnen, waarmee talrijke bekroningen in de wacht worden gesleept.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Yalumba Winery.

Wijnhuis Longridge

Wijnhuis Longridge

De Longridge Winery werd in 1994 opgericht. Het moderne bedrijf is gesitueerd op de hellingen van de Helderberg in de regio Stellenbosch, vlakbij False Bay. Toen de Nederlander Aldo van der Laan het wijnbedrijf in 2006 overnam, was dat in eerste instantie bedoeld als hobby. Hij wilde iets om handen hebben tijdens zijn verblijven in Zuid-Afrika. Aldo van der Laan is bekend van onder andere het vleeswaren- en conservenconcern Zwanenberg Food Group (ZFG), maar is ook commissaris van de voetbalclub FC Twente. Hij vond in Longridgde een nieuwe uitdaging en stelde zichzelf tot doel om van dit gemiddelde wijnbedrijf een tophuis te maken dat zich in kwaliteit aan de bovenkant van de markt positioneert. Het wijnbedrijf is volledig duurzaam.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Longridge.

Wijnhuis Champagne Pol Roger

Wijnhuis Champagne Pol Roger

Champagne Pol Roger behoort tot de meest prestigieuze champagnehuizen. Het huis heeft sinds de oprichting in 1849 zijn familiekarakter intact weten te houden. Pol Roger bezit 80 hectare wijngaarden Grand Cru die rondom Epernay liggen in de Vallée de la Marne.

Klik hier voor meer informatie over wijnhuis Champagne Pol Roger.