Welkom bij het Witte Paard Restaurant & Hotel in hartje Etten-Leur

Video afspelen
loading

Overheerlijk genieten bij
Het Witte Paard

Vanavond was je op zoek naar comfort en gezelligheid. Je vond het in Het Witte Paard, het voelde als thuis. Voldaan en tevreden lig je in bed en denk jij terug aan deze avond.

Vanavond werd je bijgepraat, kon je je ei kwijt en hoorde je de verhalen van je vrienden. Vanavond vertelden wij de verhalen en luisterden we naar jouw verhalen. Want bij ons heeft alles een verhaal. Iedere ruimte en ieder moment – van café tot restaurant. En dat beleef je. Dat voel je. Van de eerste slok tot de laatste hap.

Onze verhalen gaan namelijk niet alleen over vroeger en bestaan niet alleen uit woorden. We vertellen ze met onze gerechten, bij het serveren van een nieuwe tripel, prachtige wijn of het aannemen van de jassen. Het maakt niet uit of je alleen komt, met je beste vrienden, collega’s of de hele familie. Voor een uitgebreid diner, een gezellig feest of een luisterend oor. Na vanavond ben je voldaan. Klaar voor het weekend, werk of de volgende stap. Klaar voor morgen.

Bekijk de menukaart
Volgende foto

Gezellig borrelen in de
huiskamer van Etten-Leur

Ons café wordt in Etten-Leur van oudsher ook wel de huiskamer van Etten-Leur genoemd. Om dit in ere te houden hebben wij bij de recente renovatie de warme “huiskamer” stijl aangehouden. Met de hoefijzer gevormde bar als centraal punt.

Kom heerlijk genieten van een drankje aan de bar of heerlijk naast de ingebouwde open haard op een van de gezellige hoekbankjes. Ons café biedt een uitgebreid assortiment aan wijnen & bieren. Onze collega’s helpen je graag bij het maken van een geschikte keuze!

Proef de overheerlijke gerechten die met liefde zijn bereid. Een beeldschoon bord waar je elke dag weer mag van genieten.
- Steven van Loon

Heerlijk overnachten op het
mooiste plekje van Etten-Leur

Bekijk het hotel

Reserveren

loading