Bruiloft

Bruiloft

Op zoek naar een huiselijke locatie voor jullie trouwfeest?

Het Witte Paard is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis en de kerk. Tevens ligt Het Witte Paard aan het Oderkerkpark, in de zomer een prachtige plek voor het maken van foto’s of jullie ceremonie. Ook voor het trouwfeest ben je aan het goed adres.

Wij bieden de mogelijkheid om het café, het restaurant, de wijnwinkel en (gedeeltes van) het hotel exclusief voor je gezelschap te reserveren, zodat jullie samen van deze mooie dag kunnen genieten en proosten op jullie als het pas getrouwde paar! Wij zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Je kunt bij ons de ceremonie houden, proosten met bubbels en taart, lunchen, dineren, een receptie houden, een knalfeest vieren en blijven slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 15 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076 30 31 301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen bespreken.

Na het feest brengen jullie de huwelijksnacht door in een van onze mooie bruidssuites met uitzicht op het park. Als je het feest bij ons organiseert krijg je de bruidskamer van ons cadeau.*Vraag naar de specifieke voorwaarden.