Contact

Je kunt contact met ons opnemen via 076 30 31 301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. 

Het Witte Paard
Oude Bredaseweg 15
4872 AB Etten-Leur

076 30 31 301
Receptie@hotelhetwittepaard.nl

Neem hier een kijkje bij ons binnen met 360 google Street view foto’s.

Openingstijden

Maandag; 8.00 tot 00.00 uur
Dinsdag; Gesloten, Vincents is geopend voor de check in.
Woensdag; Gesloten, Vincents is geopend voor de check in.
Donderdag;  8.00 tot 00.00 uur
Vrijdag;  8.00 tot 02.00 uur
Zaterdag;  8.00 tot 02.00 uur
Zondag;  8.00 tot 00.00 uur

Uitzonderingen

Drie weken per jaar is ons personeel aan het genieten van een welverdiende vakantie, waardoor wij gesloten zijn. Het hotel is gewoon geopend; voor incheck, ontbijt & diner kun je terecht bij ons zuster hotel Vincents 50m verderop in de straat.

Zomersluiting; 23 augustus tot en met 5 september 2021.
Wintersluiting; 25 tot en met 31 december 2021.

Met Kerst serveren wij een heerlijk thuismenu, zodat jullie alsnog van ons heerlijke eten kunnen genieten op deze prachtige feestdagen!

 

 

Reserveer een tafel in ons restaurant
Tafel reserveren

Reserveer een overnachting in ons knusse familie hotel
Kamer Boeken

Hotelkamers Het Witte Paard

Hotelkamer met aparte bedden

ROUTEBESCHRIJVING

KOMENDE UIT DE RICHTING UTRECHT/GORINCHEM

Volg de A27 richting Breda, na de brug bij het Keizersveer (bij Raamsdonksveer) neemt u de afrit Roosendaal/Waalwijk (A59), volg richting Made/Zierikzee/Roosendaal. Helemaal uitrijden, dan Roosendaal volgen (A16). Na Prinsenbeek neem je afrit ’16 Roosendaal/Etten-Leur’ (A58). Op de A58 afrit ’18 Etten-Leur’ nemen en dan borden ‘Centrum’ volgen. Op de eerste kruising linksaf. De tweede rotonde rechtsaf en dan op de kruising links de Oude Bredaseweg op. Het Witte Paard vind je rechts op nummer 15. Houdt er rekening mee dat het betaald parkeren is in het centrum.

KOMENDE UIT DE RICHTING ROTTERDAM

Vanuit Dordrecht over de Moerdijkbrug, rechtdoor, richting Breda. Neem bij Breda afrit ’16 Roosendaal/Etten-Leur’ (A58).
Op de A58 afrit ’18 Etten-Leur’ nemen en dan borden ‘Centrum’ volgen. Op de eerste kruising linksaf. De tweede rotonde rechtsaf en dan op de kruising links de Oude Bredaseweg op. Het Witte Paard vind je rechts op nummer 15. Houdt er rekening mee dat het betaald parkeren is in het centrum.

KOMENDE UIT DE RICHTING ANTWERPEN

Vanuit Antwerpen richting Breda A16. Bij Breda afrit ‘Roosendaal/Etten-Leur’.
Op de A58 afrit ’18 Etten-Leur’ nemen en dan borden ‘Centrum’ volgen. Op de eerste kruising linksaf. De tweede rotonde rechtsaf en dan op de kruising links de Oude Bredaseweg op.Het Witte Paard vind je rechts op nummer 15. Houdt er rekening mee dat het betaald parkeren is in het centrum.

KOMENDE UIT DE RICHTING BERGEN OP ZOOM

Vanuit Bergen op Zoom A58 richting Roosendaal. Na Roosendaal afrit ’18 Etten-Leur’ nemen en dan borden ‘Centrum’ volgen. Op de eerste kruising linksaf. De tweede rotonde rechtsaf en dan op de kruising links de Oude Bredaseweg op. Het Witte Paard vind je rechts op nummer 15. Houdt er rekening mee dat het betaald parkeren is in het centrum.

PARKEREN

Wij adviseren om te parkeren in de overdekte parkeergarage te Etten-Leur.
In de parkeergarage bevinden zich diverse opgangen met een trap en lift, die op verschillende plaatsen in het Winkelhart uitkomen.
Voor lang parkeren is het tarief voor 24 uur maximaal 5 euro.

Wij adviseren zo dicht mogelijk te parkeren bij de uitgang bij Albert Hein. Dit staat met bordjes aangegeven in de parkeergarage..

ADRES PARKEERGARAGE

Valpoort 1, 4873 BM Etten-Leur.
Als dit adres wordt ingegeven in het auto-navigatiesysteem of routeplanner, dan volgt verwijzing naar de oostelijke ingang van de parkeergarage.

OPENINGSTIJDEN PARKEERGARAGE

Ma t/m za 07:30 – 00:00
Zondag 09:30 – 18:30
Koopzondag 09:30 – 20:30

Mocht je na al deze informatie nog vragen hebben, neem contact met ons op. We helpen je graag!

Camerabeveiliging
In ons bedrijf maken we gebruik van camera beveiliging. Neem contact met ons op via receptie@hotelhetwittepaard.nl om het camera protocol op te vragen.