Dinerarrangement

Lekker eten en niet meer naar huis…

Dat kan bij het Witte Paard! In de middag check je in bij Het Witte Paard in een van onze knusse kamers. Het gastvrije hotel ligt middenin het centrum van Etten-Leur, een dorp met stadse fratsen. In Etten besloot Vincent van Gogh zijn carrière als tekenaar/schilder te beginnen. Je kunt de Van Gogh Kerk bezoeken waar vertelt wordt over die tijd. Etten-leur heeft een leuk en gezellig centrum om te shoppen. Voor wandelaars en fietsers is de omgeving ook een echte aanrader. Bij de receptie helpen we je graag voor uitstippelen van de leukste route.

Na het shoppen, fietsen en wandelen kun je heerlijk in onze huiskamer een heerlijk 3 gangen menu eten.

 Het Witte Paard

‘s avonds een potje poolen, darten of ouderwets Nintendo-en onder het genot van een (speciaal) biertje of een wijntje uit onze wijnwinkel.

De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijt klaar in de huiskamer. Dit bestaat uit verse broodjes, croissantjes, verschillende soorten zoet en hartig beleg. We serveren daarbij ook vers fruit, yoghurt en ontbijtgranen. Hoe vind jij je eitje het lekkerste?! Het maakt bij ons niet uit want je mag hem namelijk helemaal zelf bakken als omelet, spiegel of toch een roerei en dan met of zonder kaas, ham, spek, tomaat noem het maar op. Gekookte eitjes liggen voor je klaar. Om te drinken zorgen we voor melk, koffie, thee en verse jus d’orange die je zelf mag persen.