Exclusief reserveren

Zwanger, verloofd, jarig of gewoon iets te vieren? Huur ons café exclusief met jullie gezelschap vanaf 50 personen. We kunnen alles mogelijk maken om het feest perfect te laten verlopen. Denk aan pub-quiz spelletjes, dansruimte met muziek van toen tot nu of liever iets harder met een dj.

 

  • Bruiloft       –       Jubileum       –       Feest       –       Afscheid

Feestje?!

Een besloten feest bij ons is al mogelijk vanaf 20 personen! Denk aan een verjaardag (met of zonder vet feest), een babyshower of een babyboorrel of een bedrijfsuitje. Je kunt bij ons het gezellige café exclusief afhuren of de serre of zelfs het restaurant aan het Oderkerkpark.

Het Witte Paard bestaat uit 3 gedeeltes met voorin het Café een informele plek om gezellig met elkaar te proosten en feestje te bouwen. Daarna de serre, gezien als onze huiskamer. Dit is een plek om rustiger maar toch informeel met elkaar te proosten en gezellig bij te kletsen. Voor de intiemere gezelschappen hebben wij de “achterkamer”, ook wel het restaurant genoemd aan de achterzijde van ons pand.

Hotel

In ons hotel hebben we 27 kamers. Dit is als geheel of gedeelte (per verdieping vanaf 5 kamers) exclusief af te huren. Wij kunnen feesten organiseren van 4 tot 300 personen! Helemaal naar jullie wens en op maat.

Offerte aanvragen

Loop een keertje binnen bij Het Witte Paard aan de Oude Bredaseweg 15 in Etten-Leur of mail naar receptie@hotelhetwittepaard.nl

Sfeer impressies Café

Café Etten-Leur

Sfeer impressies Serre

 

Sfeer impressies Restaurant