Gans Horeca Familie

Hulpkrachten met pit!

Als hulpkracht heb jij een groot aandeel in het plezier van onze gasten. Zij genieten van jouw aanwezigheid en daar ben je trots op. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat onze gasten niets tekort komen.

Tijdens je werk doe je echt van alles, want je springt bij waar je nodig bent. Niet dat je op een kruk in de hoek zit te wachten tot je geroepen wordt. Je bent wel echt de hele tijd bezig. Het ene moment loop je met borden door het restaurant, het andere moment sta je hotelgasten te ontvangen en naar hun kamer te wijzen. Geen stress, You got this.

Het mooie van een bijbaan als hulpkracht is dat je op elke afdeling in het bedrijf meewerkt en dus ook een heleboel leert. Je helpt in het café, het restaurant en het terras. Ondertussen leer jij ontzettend veel door de kunst af te kijken bij de pro’s en door zelf te proberen.

In de omgang met collega’s kan jij je vinden in de volgende waardes:
Pro-Actief
Respectvol
Open
Eerlijk
Vol vertrouwen

Je hebt een lerende houding en gaat daarmee ver komen in onze bedrijven, wij investeren graag in mensen die willen leren. Doordat je goed met mensen kan omgaan lig jij lekker in het team en collega’s zijn bereid om alles voor je te doen, omdat jij dat ook voor hun zou doen.
Jouw rooster is 4 weken van te voren bekend, waardoor je tijd met vrienden ruim van te voren in kan plannen. En omdat jouw professionele mening belangrijk is mag je die maandelijks ventileren in een 9+ overleg. Waar we samen kijken naar verbeteringen en kansen.
Omdat jij vol in het leven staat ga je graag op vakantie en werk je ook liever niet ieder weekend. Iedereen verdient natuurlijk tijd voor zijn hobby’s en in goed overleg is alles mogelijk.

Klinkt dit als muziek in de oren, neem dan contact op met Morris Fikke om de mogelijkheden van jouw nieuwe uitdaging te bespreken! 0612578421 (whatsapp mag ook).

Soort dienstverband: Parttime
Salaris: €6,00 – €15,00 per uur