Hotel

Hotel Het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard is een knus familie hotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur. De markt, het centrum en de Van Gogh Kerk zijn op loopafstand. De hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark, zodat je heerlijk tot rust kunt komen.

Bak lekker vers je eigen eitje zoals jij dat het lekkerste vind bij het uitgebreide ontbijtbuffet of pers heerlijke verse jus om de dag goed te beginnen. Het toppunt van de Brabantse gastvrijheid is kennismaken met Sylvia, Nicole, Iris en Annelies die het ontbijt tot in de puntjes voor je regelen.

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen om jullie verblijf zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Kijk hier welke arrangementen wij allemaal bieden: Arrangementen Het Witte Paard. 

Hotelkamers

Hotel Het Witte Paard heeft 4 verschillende kamer types. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, flat-screen televisies en een badkamer met toilet en douche of bad. Verder is het hele hotel voorzien van gratis draadloos internet. Hieronder vind je de verschillende kamer types:

Standaard kamer met douche

Standaard kamer met bad

Standaard kamer met twee aparte bedden:

Luxe kamer

Ontbijt

Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt met een glimlach van Sylvia of van een van onze andere medewerkers. Vers afgebakken broodjes en brood staat klaar met diverse beleg van zoet tot aan vleeswaren en kaas. Je mag zelf je eigen eitje bakken zoals jij dat het lekkerste vindt. Sinaasappelen staan klaar om te persen. Verser kan het het niet. Daarnaast hebben we vers fruit en heerlijke koffie. Wanneer mogen we jullie verwelkomen? Je kunt op reservering ook bij ons ontbijten zonder in ons hotel geslapen te hebben.

Ons hotel exclusief reserveren

Ons hotel van 27 kamers is ook exclusief of in gedeeltes (per verdieping) exclusief te reserveren.

Eigen Het Witte Paard App met alle informatie over ons hotel en de omgeving

Wij hebben een eigen app met alle actuele informatie over ons hotel. Hier vind je de ontbijt tijden, menukaart en informatie over de omgeving. Wil je alvast een kijkje nemen in de app, kijk dan hier.

Oké Hotels

Wij zijn als familie hotel aangesloten en trotse partners van Okéhotels. Oké Hotel Etten-Leur

Etten-Leur & omgeving

Van Gogh Kerk

Etten-Leur biedt veel bezienswaardigheden, fietsroutes die verkrijgbaar zijn in het hotel en mooie natuurgebieden. Breda en Roosendaal zijn op 10 minuten afstand, zodat je ook de drukte van de stad kunt opzoeken.

Etten was het dorp waar Vincent van Gogh zich voor het eerst (in 1881) liet registreren als kunstschilder. Vincent van Goghs periode in Etten valt te beschouwen als een fase waarin Vincent het zaad van zijn latere kunstenaarschap ‘zaait’. Dit verhaal is boeiend en kleurrijk vormgegeven in en rond de Van Gogh Kerk in Etten-Leur.

Lees meer over Brabant in het magazine van Visit Brabant. 

Restaurant & Café

In ons eigen restaurant serveren we dagelijks een heerlijk 3 gangenkeuze menu. Op de menukaart vind je eerlijke producten passend bij het desbetreffende seizoen.

In ons hotel zit ook een gezellig café. Ook wel de huiskamer van Etten-leur genoemd. Kom hier heerlijk genieten van een goed glas wijn of een heerlijk biertje aan onze ronde “hoefijzer” bar. Natuurlijk kun je ook lekker plaatsnemen naast onze open haard om wat knusser samen te genieten.

Wijnwinkel

Het Witte Paard heeft een indrukwekkende inpandige wijnwinkel. Door de vele open flessen is er voor iedereen een passend glas wijn. Heb je nou een lekkere wijn gedronken in ons café of restaurant? Tegen slijtersprijzen kun je deze kopen in onze wijnwinkel.

Attentiepuntjes: Carnaval / Kermis

Even een puntje ter attentie: In het begin van het jaar vieren wij Carnaval in Brabant en iedere eerste weekend van juli is het zomerkermis in het centrum van Etten-Leur. Wij zijn super enthousiast om hier als horeca gelegenheid deel aan te nemen. Echter betekend dat voor onze gasten dus wel extra drukte en gezelligheid en geluid op straat.

Carnaval wordt gevierd tot in de late uurtjes. De kermis duurt elke dat tot 00.00 uur, daarna zal het meeste geluid klaar zijn. Dus kom je in deze data voor de gezelligheid en ambiance ben je van harte welkom. Kom je voor de rust of werk, raden wij aan om een ander keertje het mooie Etten-Leur te bezoeken.

In onze agenda vind je de exacte data.