Hotel

 

Algemene informatie Hotel Het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard is een knus familie hotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur, in de prachtige provincie Brabant. Etten-Leur heeft een imposant overdekt winkelcentrum, historische Markt en de Van Gogh Kerk op loopafstand van het hotel.

Etten-Leur ligt een steenworp van de gezelligste stad van Brabant, het prachtige Breda. Neem de bus, trein of auto en met tien minuten sta je midden in het centrum van Breda. Genoeg plek voor Bourgondische wandelingen, terrasjes of een lekker dagje shoppen.

Onze hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark in Etten-Leur, zodat je midden in het centrum toch heerlijk tot rust kunt komen. Boek één van onze op maat gemaakte arrangementen voor een compleet verzorgd verblijf. Ons team staat voor je klaar tijdens het ontbijt voor een heerlijke koffie met een vers gebakken croissantje, in de middag voor een super verse lunch en later voor een uitgebreid diner of gezellige borrel in ons café.

Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten. Overnacht u bij ons? Dan kunt u ’s ochtends wel genieten van een heerlijk ontbijt.

Reserveer snel en gemakkelijk online een kamer voor ons hotel. Klik hierboven op kamer boeken om bij ons reserveringssysteem te komen. Hier zie je direct welke kamers bij ons beschikbaar zijn tegen welke tarieven. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons receptie team op via 076-3031301.

Voordelen direct boeken bij onze hotels, ten opzichte van externe websites;

  • •  Altijd de beste prijs: tussen de 5 en 10 euro per nacht goedkoper dan op externe websites.
  • •  Geen reserveringskosten.
  • •  Wij reserveren onze beste kamers voor onze gasten die direct boeken.
  • •  Flexibeler annuleringsbeleid (afhankelijk van het gekozen tarief).

 

Poolen Café Restaurant Darten Van Gogh Kerk Roos

Hotelkamers

Hotel Het Witte Paard heeft 4 verschillende kamer types; Parkkamer met bad, Parkkamer met douche, Parkkamer Twin en de luxe Parkkamer met bad. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, flat-screen televisies en een badkamer met toilet en douche of bad. Verder is het hele hotel voorzien van gratis draadloos internet.

Al onze kamers zijn rustig gelegen, knusse hotel kamers. Op maandag en donderdag tot en met zondag ben je in onze serre vanaf 8u tot 22u welkom om gezellig te komen poolen, een boekje te lezen of te genieten van een heerlijk drankje of hapje. Wij nodigen je ’s avonds graag uit voor een uitgebreid diner in ons restaurant of een borrel in onze gezellige café.

Wij bieden verschillende arrangementen om jullie verblijf zo leuk en aangenaam mogelijk te maken in ons hotel. Kijk hier welke arrangementen wij allemaal bieden: Arrangementen Het Witte Paard. 

Standaard Parkkamer

Parkkamer

Badkamer douche

Badkamer douche

Badkamer Bad

Badkamer bad

Parkkamer Twin

 

Omgeving & informatie voor tijdens het verblijf

Wij hebben een eigen app met alle actuele informatie over ons hotel. Hier vind je de invul formulieren voor ons ontbijtmenu, de menukaart van ons restaurant en informatie over de omgeving. Wil je alvast een kijkje nemen in de app en de informatie doornemen, klik dan hier.

Wil je meer informatie over de omgeving? Lees meer over Brabant in het magazine van Visit Brabant.