Hotel

Hotel Het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard is een knus familie hotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur. De markt, het centrum en de Van Gogh Kerk zijn op loopafstand. De hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark, zodat u heerlijk tot rust kunt komen.

Bak lekker vers je eigen eitje zoals jij dat het lekkerste vind bij het uitgebreide ontbijtbuffet of pers heerlijke verse jus om de dag goed te beginnen. Het toppunt van de Brabantse gastvrijheid is kennismaken met Sylvia, die het ontbijt tot in de puntjes voor je regelt

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen om u verblijf zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Kijk hier welke arrangementen wij allemaal bieden: Arrangementen Het Witte Paard. 

Hotelkamers

Hotel Het Witte Paard biedt drie verschillende kamer types en een long-stay appartement. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, flat-screen televisies, badkamer met douche of bad en een föhn. Verder is het hele hotel voorzien van gratis draadloos internet. Hieronder vind je de verschillende kamer types.

Hotelkamers Het Witte Paard

Hotelkamer met douche, aan het Oderkerkpark

Hotel Het Witte Paard

Hotelkamer met bad, aan het Oderkerkpark.

Hotel Het Witte Paard

Luxe hotelkamer, aan het Oderkerkpark

Ontbijt

Iedere dag serveren wij een heerlijk ontbijt met een glimlach van Sylvia of van een van onze andere medewerkers. Vers afgebakken broodjes en brood staat klaar met diverse beleg van zoet tot aan vleeswaren en kaas. U mag uw eigen eitje bakken zoals u dat lekker vindt. Sinaasappelen staan klaar om te persen. Verser kan het het niet. Daarnaast hebben we vers fruit en heerlijke koffie. Wanneer mogen we u verwelkomen?

 

Oké Hotels

Wij zijn als familie hotel aangesloten en trotse partners van Okéhotels. Oké Hotel Etten-Leur

Etten-Leur & omgeving

Van Gogh Kerk

Etten-Leur biedt veel bezienswaardigheden, fietsroutes die verkrijgbaar zijn in het hotel en mooie natuurgebieden. Breda en Roosendaal zijn op 10 minuten afstand, zodat u ook de drukte van de stad kunt opzoeken.

Etten was het dorp waar Vincent van Gogh zich voor het eerst (in 1881) liet registreren als kunstschilder. Vincent van Goghs periode in Etten valt te beschouwen als een fase waarin Vincent het zaad van zijn latere kunstenaarschap ‘zaait’. Dit verhaal is boeiend en kleurrijk vormgegeven in en rond de Van Gogh Kerk in Etten-Leur.

Restaurant & Café

In ons eigen restaurantstreeft ons team ernaar om een Bib Gourmand notering te behalen in de Michelin gids. Op de menukaartvind je eerlijke producten passend bij het desbetreffende seizoen.

In ons hotel zit ook een gezellig café. Ook wel de huiskamer van Etten-leur genoemd. Kom hier heerlijk genieten van een goed glas wijn of een heerlijk biertje aan onze ronde “hoefijzer” bar. Natuurlijk kun je ook lekker plaatsnemen naast onze openhaard om wat knusser samen te genieten.

Wijnwinkel

Het Witte Paard heeft een indrukwekkende inpandigewijnwinkel. Door de vele open flessen is er voor iedereen een passend glas wijn. Heb je nou een lekkere wijn gedronken in ons café of restaurant? Tegen slijtersprijzen kun je deze kopen in onze wijnwinkel.

 

Attentiepuntje: Kermis van 29 juni tot en met 4 juli

Even een puntje ter attentie: Kermis in Etten-Leur centrum. Van 29 juni tot en met 4 juli is het zomerkermis in het centrum van Etten-Leur. Wij zijn super enthousiast om hier als horeca gelegenheid deel aan te nemen. Echter betekend dat voor onze gasten dus wel extra drukte en gezelligheid op straat.

De kermis duurt elke dat tot 00.00 uur, daarna zal het meeste geluid klaar zijn. Dus kom je in deze data voor de gezelligheid en ambiance bent u zeker welkom. Komt u voor de rust of werk, raden wij aan om een ander keertje het mooie Etten-Leur te bezoeken. Anders kunt u ook terecht bij ons collega hotel Port of Moerdijk te Moerdijk. www.hotelportofmoerijk.nl  of bel met 076-3031304.