Hotel Het Witte Paard

Boek hier direct een kamer, met gegarandeerd de beste prijs!

Het hotel

Hotel Het Witte Paard is een knus familie hotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur, in de prachtige provincie Brabant. Etten-Leur heeft een imposant overdekt winkelcentrum, historische Markt en de Van Gogh Kerk op loopafstand van het hotel.

Etten-Leur ligt een steenworp van de gezelligste stad van Brabant, het prachtige Breda. Neem de bus, trein of auto en met tien minuten sta je midden in het centrum van Breda. Genoeg plek voor Bourgondische wandelingen, terrasjes of een lekker dagje shoppen.

Onze hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark in Etten-Leur, zodat je midden in het centrum toch heerlijk tot rust kunt komen. Boek één van onze op maat gemaakte arrangementen voor een compleet verzorgd verblijf. Ons team staat voor je klaar tijdens het ontbijt voor een heerlijke koffie met een vers gebakken croissantje, in de middag voor een super verse lunch en later voor een uitgebreid diner of gezellige borrel in ons café.

Arrangementen en activiteiten

Brabantse warmte en gezelligheid, dat is waar wij voor staan. Bent u toe aan even een time out maar wat toch voelt als thuiskomen? Even met z’n tweeën weg of juist met familie en vrienden? Hotel Het Witte Paard biedt hotel arrangementen voor ieder wat wils en het hele jaar door te boeken.

Onze hotelkamers

Hotel Het Witte Paard heeft 4 verschillende kamer types; Parkkamer met bad, Parkkamer met douche, Parkkamer Twin en de luxe Parkkamer met bad. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, flat-screen televisies en een badkamer met toilet en douche of bad. Verder is het hele hotel voorzien van gratis draadloos internet.

Volgende foto

Voordelen direct boeken bij onze hotels

• Altijd de beste prijs: tussen de 5 en 10 euro per nacht goedkoper dan op externe websites.
• Geen reserveringskosten.
• Wij reserveren onze beste kamers voor onze gasten die direct boeken.
• Flexibeler annuleringsbeleid (afhankelijk van het gekozen tarief).

De verhalen van morgen worden vandaag beleefd

Reserveer snel en gemakkelijk
online een kamer voor ons hotel

Boek direct een kamer

Omgeving & informatie voor tijdens het verblijf

Wij hebben een eigen app met alle actuele informatie over ons hotel. Hier vind je de invul formulieren voor ons ontbijtmenu, de menukaart van ons restaurant en informatie over de omgeving. Wil je alvast een kijkje nemen in de app en de informatie doornemen, klik dan hier.

Wil je meer informatie over de omgeving? Lees meer over Brabant in het magazine van Visit Brabant.

Reserveren

loading