instructies

Instructies Thuismenu (05-04 t/m 18-04)

Zalm Bonbon 
Alleen nog van genieten.

Gazpacho
Opdienen & opeten.

Zeebaars
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwarm een pan met water (niet kokend).

Zet de vis voor 7 minuten in de oven.
Leg de dichte zak asperges in de pan en verwarm voor 7 minuten.

De saus is het lekkerst koud te serveren bij de vis.

Per oven kan het verschillen, is je oven iets minder krachtig, verwarm dan wat langer.

Huisgemaakte Tiramisu
Helemaal klaar om gegeten te worden.

 

Instructies Thuismenu (19-04 t/m 02-05)

Carpaccio
Alleen nog van genieten.

Asperge soep
Opwarmen in een pannetje (niet kokend).

Zalm & asperges
Verwarm een grote pan met water (niet kokend).
Hierin verwarm je de dichte zak met asperges, de krieltjes & de saus voor minimaal 10 minuten.

Leg de zalm op een bord.
Verdeel het ei erover en leg de asperges & krieltjes erbij (zodra warm).
Verdeel royaal de saus erover en genieten!

Bavaroise van rood fruit
Helemaal klaar om gegeten te worden!

 

Instructies losse gerechten

Nacho’s 
Verdeel de salsa over de nacho’s en verwarm 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Carpaccio
Garneer de carpaccio met peper & zout + de meegeleverde garnituren.

Zalm Bonbon
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!

Entrecote 150 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees, de Roseval aardappeltjes & de groentes erin voor 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Entrecote 300 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees erin voor 5 minuten, voeg de Roseval aardappeltjes & de groentes toe voor nog eens 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Jackfruit
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Verwarm de Jackfruit 7 minuten.
Ondertussen zet je een klein laagje water op met zout & de kerriekruiden en laat het koken.
Voeg dan de groenten toe voor 3 minuten.
Verwarm de saus (niet kokend) in een pannetje (goed roeren).

Kaasplankje
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!