instructies

Instructies Thuismenu

Zalm Bonbon
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!

Pastinaak & Wortel Soep
Verwarm de soep (niet laten koken) in een pan.
Schep de crème fraîche in een kom, soep eroverheen en garneer met de peterselie.

Entrecote 150 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees, de Roseval aardappeltjes & de groentes erin voor 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Entrecote 300 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees erin voor 5 minuten, voeg de Roseval aardappeltjes & de groentes toe voor nog eens 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Cheesecake
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!

 

Instructies losse gerechten

Nacho’s 
Verdeel de salsa over de nacho’s en verwarm 7 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Carpaccio
Haal de bovenste laag van de carpaccio af en leg deze terug op het bord of op een eigen bord op de kant zonder plastic.
Haal nu voorzichtig het plastic eraf. Tip: strijk de carpaccio even licht aan met je platte hand op het bord. 
Garneer de carpaccio met peper & zout + de meegeleverde garnituren.

Zalm Bonbon
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!

Entrecote 150 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees, de Roseval aardappeltjes & de groentes erin voor 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Entrecote 300 gram
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Zet het vlees erin voor 5 minuten, voeg de Roseval aardappeltjes & de groentes toe voor nog eens 7 minuten.
Verwarm de knoflookjus in een pan op laag vuur. Eventueel laatste twee minuten over vlees gieten en mee verwarmen in de oven.

Jackfruit
Voorverwarmde hete lucht oven op 180 graden.
Verwarm de Jackfruit 7 minuten.
Ondertussen zet je een klein laagje water op met zout & de kerriekruiden en laat het koken.
Voeg dan de groenten toe voor 3 minuten.
Verwarm de saus (niet kokend) in een pannetje (goed roeren).

Kaasplankje
Deze is helemaal af, je hoeft alleen het bord nog op te maken!