Tweepersoonskamer met douche

Hotelkamers Het Witte Paard

Hotelkamer met douche, aan het Oderkerkpark

Tweepersoonskamer met twee losse eenpersoonsbedden op de begane grond of de eerste etage gelegen aan het Oderkerkpark van Etten-Leur. De kamer is voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook is er een televisie en in het gehele hotel gratis draadloos internet. Wilt u liever een kamer met bad, dat kan ook.

 

Kamer reserveren

 

Receptie Het Witte Paard

Reserveer snel en gemakkelijk online een kamer voor ons hotel. Klik hierboven op reserveren om bij ons reserveringssysteem te komen. Hier ziet u direct welke kamers bij ons beschikbaar zijn tegen welke tarieven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons receptie team op via 076-3031301.


Hotelfaciliteiten

Het Witte Paard is verder voorzien van een gezellig café om lekker te borrelen en snacken. Ons café is elke dag geopend, dus kom gezellig langs voor een drankje. Naast het café kunt u ook heerlijk dineren in ons restaurant. Het restaurant is open van woensdag tot en met maandag en wij staan garant voor een heerlijk diner. Reserveer snel je tafeltje hier.

Verder serveren we elke dag een uitgebreid ontbijt buffet. Denk aan vers geperste sinaasappelsap en andere sappen. Diverse soorten beleg en brood. De mogelijkheid om je eigen eitje te bakken op het buffet. Kortom een goed ontbijt om de dag heerlijk te beginnen. Het ontbijt wordt op maandag tot en met vrijdag geserveerd van 6.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is het net ietsje later, namelijk van 7.00 uur tot 10.30.