Luxe kamer

Hotel Het Witte Paard

Luxe hotelkamer, aan het Oderkerkpark

Luxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en liggen op de eerste of de tweede etage aan het Oderkerkpark van Etten-Leur. Dus midden in het centrum aan het rustige Oderkerkpark kun je helemaal tot rust komen. De kamer is voorzien van een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De kamer is voorzien van een zithoek. Ook is er een televisie en in het gehele hotel gratis draadloos internet.

 

Kamer reserveren

 

Receptie Het Witte Paard

Reserveer snel en gemakkelijk online een kamer voor ons hotel. Klik hierboven op reserveren om bij ons reserveringssysteem te komen. Hier ziet u direct welke kamers bij ons beschikbaar zijn tegen welke tarieven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons receptie team op via 076-3031301.


Hotelfaciliteiten

Het Witte Paard is verder voorzien van een gezellig café om lekker te borrelen en snacken. Ons café is elke dag geopend, dus kom gezellig langs voor een drankje. Naast het café kunt u ook heerlijk dineren in ons restaurant. Het restaurant is open van woensdag tot en met maandag en wij staan garant voor een heerlijk diner. Reserveer snel je tafeltje hier.

Verder serveren we elke dag een uitgebreid ontbijt buffet. Denk aan vers geperste sinaasappelsap en andere sappen. Diverse soorten beleg en brood. De mogelijkheid om je eigen eitje te bakken op het buffet. Kortom een goed ontbijt om de dag heerlijk te beginnen. Het ontbijt wordt op maandag tot en met vrijdag geserveerd van 6.30 uur tot 10.00 uur en in het weekend is het net ietsje later, namelijk van 7.00 uur tot 10.30.