partijen

De huiskamer van Etten-Leur!

De ideale plek voor een drankje aan de bar of bijkletsen naast de openhaard. Maar daarnaast heeft Het Witte Paard oneindig veel mogelijkheden als indrukwekkende trouwlocatie, intieme samenkomsten of voor feestelijke jubilea. Wij openen onze multifunctionele ruimtes met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.

Familiefeesten

Wij bieden de mogelijkheid om het café, het restaurant, de wijnwinkel en (gedeeltes van) het hotel exclusief voor je gezelschap te reserveren, zodat jullie samen met familie en vrienden van jullie gelegenheid kunnen genieten.

Je kunt bij ons een ceremonie houden, proosten met bubbels, lunchen, dineren, een receptie houden, een knalfeest vieren en blijven slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee.

Jullie huwelijksdag bij Het Witte Paard? Het Witte Paard is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis en de kerk. Tevens ligt Het Witte Paard aan het Oderkerkpark, in de zomer een prachtige plek voor het maken van foto’s of jullie huwelijksceremonie. Ook voor het trouwfeest ben je aan het juiste adres. Na het feest brengen jullie de huwelijksnacht door in een van onze mooie bruidssuites met uitzicht op het park. Als je het feest bij ons organiseert krijg je de bruidskamer van ons cadeau.*Vraag naar de specifieke voorwaarden.

Zakelijk evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de huiselijke sfeer midden in het centrum van Etten-Leur. De locatie waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. Waar het restaurant zich uitstekend leent voor een vergadering of bourgondisch diner, biedt het café het gevoel van samenkomen tijdens een afscheids- en/of personeelsfeest.  Daarnaast is Het Witte Paard uniek in het opzetten van teambuilding activiteiten waaronder een pub quiz of spellenronde met pool, darten, sjoelen, tafelvoetbal etc.

De locatie

De feestzalen bieden ruimte voor maximaal 200 personen en is subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder. Ieder feest en iedere gelegenheid kent een eigen sfeer. Het op maat maken van jouw feest of evenement houdt ook in dat je vrij bent in de keuze van muziek. Denk aan een DJ voor een knalfeest, een band voor een ouderwets dansfeest, of een akoestisch trio voor een intiemere gelegenheid. Wij denken graag met je mee!

Contact opnemen

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 15 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076 30 31 301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen bespreken.