Feesten & Partijen

De huiskamer van Etten-Leur!

De ideale plek voor een drankje aan de bar of bijkletsen naast de openhaard. Maar daarnaast heeft Het Witte Paard oneindig veel mogelijkheden als indrukwekkende trouwlocatie, intieme samenkomsten of voor feestelijke jubilea. Wij openen onze multifunctionele ruimtes met de gastvrije service die je van ons mag verwachten.

Onze locatie

De feestzalen bieden ruimte voor maximaal 200 personen en is subtiel te verkleinen tot een feest voor 50 personen en minder. Ieder feest en iedere gelegenheid kent een eigen sfeer. Het op maat maken van jouw feest of evenement houdt ook in dat je vrij bent in de keuze van muziek. Denk aan een DJ voor een knalfeest, een band voor een ouderwets dansfeest, of een akoestisch trio voor een intiemere gelegenheid. Wij denken graag met je mee!

Restaurant

Bruiloften

Op zoek naar een huiselijke en sfeervolle locatie voor jullie huwelijksdag? Het Witte Paard is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis en de kerk. Tevens ligt Het Witte Paard aan het Oderkerkpark, in de zomer een prachtige plek voor het maken van foto’s of jullie ceremonie. Ook voor het trouwfeest ben je aan het goed adres.

Klik hier voor meer informatie….

Babyshowers

Ga jij binnenkort een babyshower organiseren en mag een High Tea niet ontbreken? Logisch! Een High Tea is de perfecte activiteit voor tijdens een babyshower: lekker, gezellig en je bepaalt zelf hoe lang het duurt. Iedereen kan gezellig bijpraten, tussendoor lekker eten en drinken en als de toekomstige moeder het zat is, brei je er zo een eind aan. Wil jij graag iemand verrassen met een Babyshower High Tea?

Klik hier voor meer informatie…

Zakelijke evenementen

Stap met jouw gezelschap binnen en proef de huiselijke sfeer midden in het centrum van Etten-Leur. De locatie waar genieten en zakendoen perfect samenkomen. Waar het restaurant zich uitstekend leent voor een vergadering of bourgondisch diner, biedt het café het gevoel van samenkomen tijdens een afscheids- en/of personeelsfeest.  Daarnaast is Het Witte Paard uniek in het opzetten van teambuilding activiteiten waaronder een pub quiz of spellenronde met pool, darten, sjoelen, tafelvoetbal etc.

Klik hier voor meer informatie…

poolen

Condoleances

We bieden in onze sfeervolle locatie ook de mogelijkheid om na het overlijden van een dierbare de condoleance bij ons plaats te laten vinden. Tevens kunnen we meedenken in het openstellen van onze locatie voor de gehele uitvaart. We hebben diverse mogelijkheden in opstelling, gewenste apparatuur & invulling van catering.

Klik hier voor meer informatie…

Contact opnemen

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 15 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076-3031301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen bespreken.