Van Gogh Arrangement

Van Gogh Arrangement

Kom heerlijk genieten van 2 overnachtingen inclusief ontbijt in het hart van het mooie Etten-Leur.
Tijdens je verblijf kun je komen genieten van een heerlijke lunch in onze huiskamer.

In de omgeving van het hotel is genoeg te doen.
Wandelen, fietsen, winkelen noem het maar op.Receptie Het Witte Paard
Bij incheck krijg je de Van Gogh fiets- en wandelroute.
Deze routes leiden je door de wereld van Vincent van Gogh.

Tijdens je verblijf kun je een bezoekje brengen aan de Van Gogh kerk.
Deze is gevestigd in het centrum van Etten-Leur en is zeker een bezoekje waard.

Vincent van Gogh en Etten-Leur ?
Na zijn pogingen om kunsthandelaar, onderwijzer en predikant te worden, woont Vincent van Gogh op 28-jarige leeftijd weer een half jaar bij zijn ouders in Etten. Dit is het kantelpunt in zijn leven. Hij gaat steeds serieuzer tekenen, en een aantal ingrijpende gebeurtenissen op familiair en ook op liefdesvlak doen hem beseffen dat hij zich tot dan toe liet leiden in zijn keuzes door wat ánderen van hem verlangden. Hij besluit zijn droom om kunstenaar te worden na te jagen.Hoeveel werken Vincent in Etten heeft gemaakt is niet duidelijk. Hij beschouwt ze zelf vooral als eerste schetsen, studies, en beschrijft ze in zijn brieven niet zo nauwkeurig als het latere werk. Bovendien zijn veel werken verspreid geraakt bij de verhuizing van Moeder Van Gogh naar en uit Breda.
Vincent studeert aanvankelijk naar academische lesboeken die hij nog kent uit zijn tijd bij Goupil & Cie. Daarnaast werkt hij naar voorbeeld van oude meesters, zoals Dürer en Millet, en naar foto- en houtgravures die hij vooral in geïllustreerde tijdschriften vindt en waarvan hij een verzameling aanlegt. Lees meer op Van Gogh Leeft.

 • Van Gogh Arrangement:
  * 2 nachten overnachten aan het Oderkerkpark
  * ontbijt inclusief
  * een heerlijke lunch in onze huiskamer
  * Van Gogh fiets en wandelroutes
  * entree Van Gogh kerk in Etten-Leur

Arrangement prijs is 39.50 per persoon per nacht op basis van beschikbaarheid en gebaseerd op twee personen per kamer.

Reserveer snel en gemakkelijk online een kamer voor ons hotel. Klik hierboven op kamer boeken om bij ons reserveringssysteem te komen. Hier ziet u direct welke kamers bij ons beschikbaar zijn tegen welke tarieven. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons receptie team op via 076-3031301.

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen om u verblijf zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Kijk hier welke arrangementen wij allemaal bieden: Arrangementen Het Witte Paard. 

Dineren

Na een leuke dag vol met van Gogh en andere activiteiten in Etten-Leur en omgeving heerlijk bij ons dineren? Reserveer hier direct je tafeltje online!

Mozaiek Workshop Vincent van Gogh in keramiek

Liefhebbers van Vincent van Gogh kunnen zich te goed doen aan de vele exposities, musea en Van Gogh wandelingen in de regio. Vooral veel zien. Wil je jezelf ook eens creatief uitleven met Vincent van Gogh als inspiratiebron? Dan is de Mozaiek Workshop “Vincent van Gogh in Keramiek” een aanrader!