Wijn kopen

Wijnwinkel Het Witte PaardDe indrukwekkende inpandige wijnwinkel zorgt voor de ultieme wijn/spijs ervaring bij ons in het restaurant. Met keuze uit meer dan 100 wijnen bieden wij altijd iets wat bij u past.

In de wijnwinkel ben je van harte welkom om wijn te komen kopen. Je kunt bij ons binnenlopen als in een normale slijterij en één fles wijn uitzoeken of natuurlijk meerdere flessen. We adviseren je graag. Hieronder vind je de wijnen die we verkopen tegen slijterij prijs.

Bekijk hier ons hele assortiment. 

De wijnwinkel werkt samen met de wijnkring. Voor thuis ook online te bestellen via: www.wijnwinkelhetwittepaard.nl . Vanaf 6 flessen brengen wij de bestelling gratis bij u thuis.

Je kunt genieten van heerlijke wijnen van gerenommeerde wijnhuizen bij ons in de herberg of je kunt deze voor slijterij prijzen ook meenemen. Dus als je bij ons een lekkere wijn heb gedronken kun je deze meteen aanschaffen voor thuis.

Loop gezellig binnen voor advies op maat. Eigenaresse Sheila en maître Simon zijn geleerde wijnkenners die u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte wijn.

Onze wijnwinkel is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22u.

Team ‘t Witte Paard staat voor u klaar, tot snel!