Wijn & Spijs

Elke dag dompelen we onszelf onder in de kunst van wijn en eten, met een speciale focus op de perfecte combinatie van beide. Daarom brengen we liefhebbers graag samen tijdens onze exclusieve Wijn & Spijs avonden. Laat ons je meenemen op een culinaire reis waar de rijkdom van goede wijn en verrukkelijk eten samenkomen, resulterend in een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

De wijn & spijs avond begint om 18.30 met een warm welkom. Om 19.00 trappen we officieel af met een sprankelende amuse vergezeld door verfijnd aperitief, een feestelijke start van wat belooft een buitengewone avond te worden.

Gedurende de avond worden vier verrukkelijke gangen geserveerd, elk begeleid door een zorgvuldig uitgekozen wijn die de smaakpapillen zal verleiden en verheffen. Onze ervaren chef-kok en sommelier hebben samengewerkt om een harmonieus samenspel van gerechten en wijnen te creëren, waardoor elke hap en slok een waar genot wordt.

De kosten voor deze exclusieve avond bedragen € 95,00 per persoon. Deze prijs omvat niet alleen het gastronomische festijn, maar ook de expertise van onze chef-kok en sommelier, die tijdens de avond klaar staan om u te voorzien van achtergrondinformatie over de geserveerde gerechten en wijnen. (tafelwater en koffie/thee na is ook inclusief)

Mis deze unieke kans niet om uw smaakpapillen te verwennen en te genieten van een avond vol culinaire hoogstandjes. Reserveer snel, want de beschikbaarheid is beperkt. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze onvergetelijke wijn- en spijsavond!

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Van elke eerstvolgende editie is het menu al bekend. Kijk snel hieronder!

De wijnen

Welke wijnen we precies schenken, houden we nog even geheim! Jeroen, wijnkenner van Residence Wijnen, geeft tijdens het diner uitleg over de wijnen en waarom deze zo goed bij de gerechten passen.

Reserveren

loading