Wijnwinkel

Wijnwinkel Het Witte Paard

Onze indrukwekkende inpandige wijnwinkel zorgt ervoor dat de drie schakels van ons bedrijf precies op hun plek vallen. De wijnwinkel bied een uitgebreide collectie aan wijnen om bij ons in restaurant, café, hotelkamer of zelfs thuis van te genieten.

De wijnkring

Onze wijnwinkel werkt samen met de wijnkring. Je kunt bij ons genieten van heerlijke wijnen van gerenommeerde wijnhuizen bij ons in de herberg of je kunt deze voor slijterij prijzen mee naar huis nemen. Vanaf 6 flessen bezorgen we ze zelfs gratis thuis in omgeving Etten-Leur. Voor een online bestelling kun je kijken op www.wijnwinkelhetwittepaard.nl  

Het assortiment

Met keuze uit meer dan 100 wijnen bieden wij altijd iets wat bij u past. Loop gerust een keertje binnen om ons assortiment te bekijken. De wijnwinkel bevindt zich in ons pand tegenover het restaurant.

Wijnwinkel Het Witte Paard

Wijnwinkel ’t Witte Paard heeft een veelzijdig assortiment aan wijnen. ’t Witte Paard werkt samen met wijnhuizen van over de hele wereld. De belangrijkste partners zijn in 7 ruime wijnkasten uitgestald. Dit zijn de wijnhuizen die u bij ons kunt terugvinden.

  • Bodegas Salentein uit Argentinië
  • Graham’s Port uit Portugal
  • Bodegas Ramon Bilbao uit Spanje
  • Champagne Pol Roger uit Frankrijk
  • Viña Errazuriz uit Chili
  • Yalumba Winery uit Australië
  • Laurent Miquel uit Frankijk

Verder zijn er nog meerdere wijnen van diverse wijnhuizen die bij ons te koop zijn. Denk aan Franse Bordeaux wijnen en nog enkele Italiaanse wijnen.

Advies op maat

Bent u op zoek naar een specifieke wijn bij een bepaald gerecht of gewoon een lekkere goede fles wijn? Loop gezellig binnen voor advies op maat. Eigenaresse Sheila en maître Simon zijn geleerde wijnkenners die u graag helpen bij het uitzoeken van de perfecte wijn.

Openingstijden

Onze wijnwinkel is 7 dagen per week geopend van 10 tot 22 uur.

Team Het Witte Paard staat graag voor u klaar, tot snel!