De huiskamer van Etten-Leur!

Kom heerlijk genieten van een drankje aan de bar of heerlijk naast de ingebouwde open haard op een van de gezellige hoekbankjes. Ons café biedt een uitgebreid assortiment aan wijnen & bieren.

Video afspelen
loading

Het Café

Ons café wordt in Etten-Leur van oudsher ook wel de huiskamer van Etten-Leur genoemd. Om dit in ere te houden hebben wij bij de recente renovatie de warme “huiskamer” stijl aangehouden. Met de hoefijzer gevormde bar als centraal punt.

Volgende foto
Ons café reserveer je exclusief voor een verjaardagsfeest, jubileumborrel, darttoernooi, pubquiz of spetterend trouwfeest.

De (hoefijzer) bar

De bar is recent aangepast in de vorm van een “hoefijzer”. Dit creëert een hele gezellige sfeer doordat iedereen elkaar kan zien en makkelijk met elkaar kan praten. Dit staat natuurlijk perfect bij Het Witte Paard, de voetafdruk van Het Paard.

Het terras

Aan de voorzijde van het café bevindt zich ons borrel terras. Een plek waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje met een relaxt muziekje op de achtergrond. Geheel voorzien van dekentjes voor tijdens de eerste zonnige lentedagen.

Tevens beschikken we over een zijterras waar je op drukke dagen terecht kan om onder onze zonneschermen met grotere gezelschappen te komen eten/borrelen.

Het café exclusief

Ons café is ook exclusief te reserveren voor een gezelschap. Denk aan een gezellige borrel met ruimte voor een dansvloer en DJ. Ons personeel zorgt ervoor dat de avond perfect verloopt naar wens en neemt al je zorgen weg. Neem contact met ons op en we kunnen altijd vrijblijvend een offerte maken. We informeren je graag over de mogelijkheden. Ons team staat voor je klaar!

Evenementen

In ons restaurant & café vinden regelmatig leuke evenementen plaats. Denk aan live bands, pubquizen, dinnershows of gewoon gezellig sport kijken op groot scherm.

Elke zondag een heerlijke brunch
Tribute U2 by Mount Temple
Voor een heerlijke dag
Nieuwe lunchkaart
Meer nieuwtjes
Volgende item

Reserveren

loading