Café

De huiskamer van Etten-Leur

Ons café wordt in Etten-Leur van oudsher ook wel de huiskamer van Etten-Leur genoemd. Om dit in ere te houden hebben wij bij de recente renovatie de warme “huiskamer” stijl aangehouden. Met de hoefijzer gevormde bar als centraal punt.

Kom heerlijk genieten van een drankje aan de bar of heerlijk naast de ingebouwde open haard op een van de gezellige hoekbankjes. Ons café bied een uitgebreid assortiment aan wijnen die wij per glas serveren, nog meer wijnen serveren wij per fles. Daarnaast serveren wij een uitgebreid assortiment aan bieren, wij hebben zelfs alle trappisten in huis.

De hoefijzer bar

Café Etten-LeurDe bar is recent aangepast in de vorm van een “hoefijzer”. Dit creëert een hele gezellige sfeer doordat iedereen elkaar kan zien en makkelijk met elkaar kan praten. Dit staat natuurlijk perfect bij Het Witte Paard, de voetafdruk van Het Paard.

Het terras

Aan de voorzijde van het café bevindt zich ons borrel terras. Een plek waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje met een relaxt muziekje op de achtergrond. Geheel voorzien van dekentjes voor in de vroeg zonnige lentedagen.

Het café exclusief

Ons café is ook exclusief te reserveren voor een gezelschap. Denk aan een gezellige borrel met ruimte voor een dansvloer en DJ. Ons personeel zorgt ervoor dat de avond perfect verloopt naar wens en neemt al je zorgen weg. Neem contact met ons op en we kunnen altijd vrijblijvend een offerte maken. We informeren je graag over de mogelijkheden. Ons team staat voor je klaar via 076-3031301 of info@hotelhetwittepaard.nl

Evenementen

In ons café vinden regelmatig leuke evenementen plaats. Denk aan live optredens van live bands of gewoon gezellig sport kijken op groot scherm. Kijk hiervoor op onze facebook pagina.

Openingstijden

Ons café is geopend van donderdag t/m maandag van 10.00 – 00.00 uur om gezellig te genieten van een hapje en een drankje.