Jullie bruiloft bij Het Witte Paard

Op zoek naar een huiselijke en sfeervolle locatie voor jullie huwelijksdag?

De perfect locatie

Het Witte Paard is gelegen in het Centrum van Etten-Leur, op loopafstand van het stadhuis en de kerk. Tevens ligt Het Witte Paard aan het Oderkerkpark, in de zomer een prachtige plek voor het maken van foto’s of jullie ceremonie. Ook voor het trouwfeest ben je aan het goed adres.

Wij bieden de mogelijkheid om het café, het restaurant, de wijnwinkel en (gedeeltes van) het hotel exclusief voor je gezelschap te reserveren, zodat jullie samen van jullie huwelijksdag kunnen genieten en proosten op jullie als het pas getrouwde paar! Wij zorgen ervoor dat jullie alleen maar hoeven te genieten.

Mogelijkheden

Je kunt bij ons de ceremonie houden, proosten met bubbels en taart, lunchen, dineren, een receptie houden, een knalfeest vieren en blijven slapen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met je mee bij het organiseren van jullie bruiloft.

Loop een keertje bij ons binnen aan de Oude Bredaseweg 15 of maak een afspraak met één van onze event planners via 076-3031301 of receptie@hotelhetwittepaard.nl. Wij maken alle offertes op maat naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen voor jullie bruiloft bespreken.

Een fantastische bruiloft gehad in Het Witte Paard. Vanaf de eerste afspraak werden we geholpen om van onze dag een spetterend feest te maken en dat werd het

De bruidssuite!

Na het huwelijksfeest kunnen jullie de huwelijksnacht doorbrengen in een van onze mooie bruidskamers met uitzicht op het park. Dit kan inclusief;

  • overnachting in een luxe, romantisch versierde kamer aan het Oderkerkpark
  • lekkere verzorgingsproducten
  • een flesje bubbels op de kamer
  • samen ontbijten
  • lekker laat uitchecken om 14.00 uur

De bruidssuite is tevens los te reserveren vanaf € 135,00 mochten jullie de huwelijksdag elders invullen. Jullie zijn altijd bij welkom!

Reserveren

loading