Hotel

Hotel Het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard is een knus familie hotel gelegen in het hartje van het oude centrum van Etten-Leur. De markt, het centrum en de Van Gogh Kerk zijn op loopafstand. De hotelkamers zijn gelegen aan het rustige Oderkerkpark, zodat je heerlijk tot rust kunt komen.

Kamer Boeken

Reserveer snel en gemakkelijk online een kamer voor ons hotel. Klik hierboven op kamer boeken om bij ons reserveringssysteem te komen. Hier zie je direct welke kamers bij ons beschikbaar zijn tegen welke tarieven. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons receptie team op via 076-3031301.

Voordelen direct boeken bij onze hotels, ten opzichte van externe websites;

  • •  Altijd de beste prijs: tussen de 5 en 10 euro per nacht goedkoper op het best beschikbare tarief
  • •  Geen reserveringskosten
  • •  Wij reserveren onze beste kamers voor onze gasten die direct boeken
  • •  Flexibeler annuleringsbeleid (afhankelijk van het gekozen tarief)
Hotelkamers

Hotel Het Witte Paard heeft 4 verschillende kamer types. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, flat-screen televisies en een badkamer met toilet en douche of bad. Verder is het hele hotel voorzien van gratis draadloos internet. Hieronder vind je de verschillende kamer types:

Standaard parkkamer met douche

Standaard parkkamer met bad

Standaard kamer met twee aparte bedden en douche

Ontbijt etagère met diverse keuzes

Wij stellen iedere ochtend een heerlijk ontbijt voor u samen. U kunt uw keuzes via het formulier indienen voor 23.00 uur. Als we niets hebben ontvangen zullen onze medewerkers een etagère divers rijkelijk voor u vullen.

Ons hotel exclusief reserveren

Ons hotel van 27 kamers is ook exclusief of in gedeeltes (per verdieping) te reserveren.

Eigen Het Witte Paard App met alle informatie over ons hotel en de omgeving

Wij hebben een eigen app met alle actuele informatie over ons hotel. Hier vind je de ontbijtlijsten, menukaart en informatie over de omgeving. Wil je alvast een kijkje nemen in de app, kijk dan hier.

Arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen om jullie verblijf zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Kijk hier welke arrangementen wij allemaal bieden: Arrangementen Het Witte Paard. 

Oké Hotels

Wij zijn als familie hotel aangesloten en trotse partners van Okéhotels. Oké Hotel Etten-Leur

Etten-Leur & omgeving

Van Gogh Kerk

Etten-Leur biedt veel bezienswaardigheden, fietsroutes die verkrijgbaar zijn in het hotel en mooie natuurgebieden. Breda en Roosendaal zijn op 10 minuten afstand, zodat je ook de drukte van de stad kunt opzoeken.

Etten was het dorp waar Vincent van Gogh zich voor het eerst (in 1881) liet registreren als kunstschilder. Vincent van Goghs periode in Etten valt te beschouwen als een fase waarin Vincent het zaad van zijn latere kunstenaarschap ‘zaait’. Dit verhaal is boeiend en kleurrijk vormgegeven in en rond de Van Gogh Kerk in Etten-Leur.

Lees meer over Brabant in het magazine van Visit Brabant. 

Restaurant & Café

In ons eigen restaurant serveren we dagelijks een heerlijk 3 gangenkeuze menu. Op de menukaart vind je eerlijke producten passend bij het desbetreffende seizoen.

In ons hotel zit ook een gezellig café. Ook wel de huiskamer van Etten-leur genoemd. Kom hier heerlijk genieten van een goed glas wijn of een heerlijk biertje aan onze ronde “hoefijzer” bar. Natuurlijk kun je ook lekker plaatsnemen naast onze open haard om wat knusser samen te genieten.

Wijnwinkel

Het Witte Paard heeft een indrukwekkende inpandige wijnwinkel. Door de vele open flessen is er voor iedereen een passend glas wijn. Heb je nou een lekkere wijn gedronken in ons café of restaurant? Tegen slijtersprijzen kun je deze kopen in onze wijnwinkel.

Attentie puntjes: Carnaval / Kermis

Even een puntje ter attentie: In het begin van het jaar vieren wij Carnaval in Brabant en iedere eerste weekend van juli is het zomerkermis in het centrum van Etten-Leur. Wij zijn super enthousiast om hier als horeca gelegenheid deel aan te nemen. Echter betekend dat voor onze gasten dus wel extra drukte en gezelligheid en geluid op straat.

Carnaval wordt gevierd tot in de late uurtjes. De kermis duurt elke dag tot 00.00 uur, daarna zal het meeste geluid klaar zijn. Dus kom je in deze data voor de gezelligheid en ambiance ben je van harte welkom. Kom je voor de rust of werk, raden wij aan om een ander keertje het mooie Etten-Leur te bezoeken.

Kamer Boeken