Restaurant

Restaurant Het Witte Paard

De komende twee weken gaat onze keuken brigade de koeling leegruimen voor het nieuwe concept Life is a beach. Onze huidige keuken brigade onder Timothy Ravelli gaan hierna een korte vakantie inlassen op het strandje aan het Oderkerkpark. Om ruimte te maken voor de nieuwe keuken brigade onder leiding van Roeland van Houten die samen met Simon de Jong Het Witte Paard; Life is a Beach gaan leiden.

Na lekker op strand te hebben gelegen gaat de Chef en zijn brigade de nieuwe uitdaging aan bij het nieuwe culinaire restaurant wat per september 2018 zal openen voor culinair genot. Restaurant NIVO@dehogeneer. NIVO opent haar deuren stil op 11 augustus, vanaf dan kunt u bij ons terecht. De Hoge Neer zal geheel openen op 6 september! Bel vast voor een reservering naar 076-5012340.

Hier gaat de Chef en zijn keuken brigade er uiteraard weer alles aan doen om zich te gaan onderscheiden met een Bib gourmand. Koken met lokale producten en kruiden & bloemen uit eigen tuin.

Bij iedere 2 gangen menu schenken wij de laatste twee weken een gratis BOB-wijn arrangement.

Tot ziens in Het Witte Paard of vanaf september in NIVO@dehogeneer!

Het Restaurant

Het restaurant is geheel gerenoveerd en het interieur is in een nieuw jasje gestoken. Ons restaurant, gelegen aan de achterzijde van ons pand, heeft uitzicht op het Oderkerkpark.

Restaurant Het Witte PaardDe indrukwekkende inpandige wijnwinkel zorgt voor een totaal plaatje op het gebied van wijn & spijs. De wijnwinkel maakt het mogelijk dat bij elk menu de perfecte combinatie kan worden geschonken. Onze maître Simon, geleerd wijnkenner, zorgt dat elk menu een perfect wijnarrangement heeft.

 

Chef & zijn brigade

Ook in de keuken zijn wij een andere kant opgeslagen. Chef Timothy Ravelli en zijn brigade stellen regelmatig een heerlijk nieuw Gourmand menu samen. Menu’s passend bij het betreffende seizoen.

Restaurant Het Witte Paard Dit in samenwerking met leveranciers die betrokken zijn bij hun dieren en gewassen. Onze menu’s variëren van twee tot negen gangen. Geniet bijvoorbeeld van het heerlijke menu Gourmand of onze Pony of Americo proeverij.

De Pony & Americo proeverij worden samengesteld door onze chef en deze uitgebreide verassing menu’s wisselen regelmatig met de kaart mee.

Ons team bestaat uit vakmensen, met passie voor eten, wijn & gastvrijheid. Deze passie zult u ook ervaren bij ons als gast. Ons streven is om lekker en gezellig te genieten van eten en drinken tegen een schappelijke prijs.

Bib Gourmand

Samen streeft ons team ernaar om in de toekomst een Bib Gourmand notering in de Michelin gids te behalen. Deze eervolle notering staat garant voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Reserveren

Openingstijden

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag van 17.00 tot 21.00 uur.

Recensies

Wij horen graag wat gasten van een bezoek aan ons restaurant vonden. Ben je geweest, laat dan een recensie achter op facebook of op tripadvisor.

Sfeer impressie

Klik hier voor ons chefs-instagram account: instagram Het Witte Paard

 Restaurant Het Witte Paard

Voor een heerlijk avondje genieten bent u bij Het Witte Paard aan het perfecte adres!
Team Het Witte Paard staat graag voor u klaar, tot snel.