Restaurant

Restaurant Het Witte Paard

Het Witte Paard, de herberg van Etten-Leur sinds 1828. Nu in 2018 zijn wij nog steeds trots op ons restaurant, café, wijnwinkel & hotel.

Het Restaurant

Het restaurant is geheel gerenoveerd en het interieur is in een nieuw jasje gestoken. Ons restaurant, gelegen aan de achterzijde van ons pand, heeft uitzicht op het Oderkerkpark.

Restaurant Het Witte PaardDe indrukwekkende inpandige wijnwinkel zorgt voor een totaal plaatje op het gebied van wijn & spijs. De wijnwinkel maakt het mogelijk dat bij elk menu de perfecte combinatie kan worden geschonken. Onze maître Simon, geleerd wijnkenner, zorgt dat elk menu een perfect wijnarrangement heeft. 

Chef & zijn brigade

Ook in de keuken zijn wij een andere kant opgeslagen. Chef Timothy Ravelli en zijn brigade stellen regelmatig een heerlijk nieuw Gourmand menu samen. Menu’s passend bij het betreffende seizoen.

Restaurant Het Witte Paard Dit in samenwerking met leveranciers die betrokken zijn bij hun dieren en gewassen. Onze menu’s variëren van twee tot negen gangen. Geniet bijvoorbeeld van het heerlijke menu Gourmand of onze Pony of Americo proeverij.

De Pony & Americo proeverij worden samengesteld door onze chef en deze uitgebreide verassing menu’s wisselen regelmatig met de kaart mee.

Ons team bestaat uit vakmensen, met passie voor eten, wijn & gastvrijheid. Deze passie zult u ook ervaren bij ons als gast. Ons streven is om lekker en gezellig te genieten van eten en drinken tegen een schappelijke prijs.

Bib Gourmand

Samen streeft ons team ernaar om in de toekomst een Bib Gourmand notering in de Michelin gids te behalen. Deze eervolle notering staat garant voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

Reserveren

Openingstijden

Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag van 17.00 tot 21.00 uur.

Recensies

Wij horen graag wat gasten van een bezoek aan ons restaurant vonden. Ben je geweest, laat dan een recensie achter op facebook of op tripadvisor.

 

Voor een heerlijk avondje genieten bent u bij Het Witte Paard aan het perfecte adres!
Team Het Witte Paard staat graag voor u klaar, tot snel.