Welkom in onze wijnwinkel

Ontdek de perfecte wijnbeleving met onze expertise.

Wijnwinkel

Bij het betreden van onze wijnwinkel, word je verwelkomd door de belofte van ontdekking en verfijning. Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of simpelweg op zoek bent naar de perfecte fles voor een bijzondere gelegenheid, onze uitgebreide collectie heeft voor ieder wat wils.

Wij zijn trots op onze samenwerking met Résidence Wijnen, een toonaangevende importeur van wijnen vanuit de hele wereld. Van gerenommeerde merken tot zeldzame cultwijnen, onze selectie weerspiegelt hun toewijding aan kwaliteit en service boven kwantiteit. Zij zeggen dan ook: We willen niet de grootste zijn, liever de beste. Een filosofie waarin we ons volledig kunnen vinden!

In de warme ambiance van onze wijnwinkel staat onze gepassioneerde gastheer en wijnkenner, Simon, altijd paraat om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte fles wijn. Naast onze uitgebreide wijnkeuze, bieden we ook een assortiment aan wijnaccessoires en prachtige geschenken voor de echte wijnliefhebbers, zoals elegante kelnersmessen.

Bij ons ben je altijd welkom, want onze wijnwinkel is elke dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Dus, waar wacht je nog op? Laat je betoveren door de wereld van wijn en breng ons snel een bezoek!

Wijnproeverij

Ben je opzoek naar een zondagmiddag vol smaak en ontdekkingen? Zoek dan niet verder! Onze toegewijde sommelier, Simon, presenteert vanaf 3 december elke zondag een meeslepende proeverij die je smaakpapillen zal betoveren en je wijnkennis zal verrijken.

Laat je meevoeren op een reis door de wereld van wijn terwijl Simon je onderdompelt in verhalen over de wijn, de prachtige herkomst en de karakteristieke druiven. Het is een unieke kans om te ontdekken wat je echt lekker vindt voordat je je keuze maakt, en om je smaakhorizon te verbreden.

Ons team, doordrenkt met dagelijkse passie voor wijn en spijs, staat klaar om specifiek advies te geven. Plan je binnenkort een heerlijk etentje en heb je behoefte aan deskundig wijn- en spijsadvies? Aarzel dan niet om al je vragen te stellen, want we zijn hier om je te helpen.

De wijnproeverij is toegankelijk op een vrije inloopbasis tussen 14.00 en 16.00, maar als je zeker wilt zijn van een plekje, raden we aan om vooraf een tafel te reserveren. Laat ons je zondagen transformeren in onvergetelijke smaakavonturen!

Reserveer gelijk een tafeltje!

Heerlijk genieten van de wijnproeverij? Reserveren is niet verplicht, maar wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan eenvoudig een tafel via ons reserveringssysteem.

Reserveren

loading